NOVA | STARA BLAGA ZA TVOJ ORMAR TRAŽI

Shrank je trgovačka zajednica koja spaja prodavača i kupca lokalno ili iz cijelog regiona.

Kupi ili prodaj svakodnevne stvari lokalno ili regionalno. Pretražuj preko 100 + kategorija, pohrani pretrage, usporedi proizvode, ocijeni proizvod ili provjeri komentare kupaca. Shrank je i regionalna destinacija za popuste i akcije.

Na Shranku možete proizvode usporediti, pohraniti za kasnije pretrage na svoju Shrank listu, kupiti ili dogovoriti sa prodavačem detalje kupovine. Klikom na kupi biti ćete proslijeđeni na proces kupovine, klikom na dogovori otvorit ćete live chat sa prodavačem gdje možete postaviti sve svoje upite.Ovisno o tome gdje prodavači isporučuju proizvode možete naručiti lokalno ili iz cijelog regiona. Informaciju o tome gdje prodavač isporučuje možete naći ispod svakog proizvoda.

Shrank bon je plaćanje koje će biti omugućeno za sve Shrank korisnike. Shrank bon ćete moći napuniti na isti način kao bon na mobitelu a služit će vam za anonimno plaćanje i kupovinu na Shranku, idealna pogodnost za sve korisnike koji nemaju ili iz bilo kojeg razloga ne žele koristiti svoje bankovne podatke.

Plaćati naručeni proizvod ili uslugu možete ovisno o pravilima prodavača i vašoj želji prilikom preuzimanja dostavljaču, online (karticom ili paypal) - nikada vaše podatke ne šaljemo prodavaču, uplatu vršimo prodavaču kao firma a ne izdajemo vaše bakovne podatke. Uskoro će biti omogućeno i Shrank bon plaćanje gdje potpuno anonimno možete kupovati proizvode.

Registraciju je moguće izvršiti kao kupac ili kao prodavač ovisno dali Shrank želite koristiti kao kupac ili za prodaju. Na naslovnoj stranici u gornjem desnom kutu klikon na REGISTRACIJA možete birati registracija kao kupac ili prodavač, sve što trebate je popuniti osnovne korisničke podatke.

Shrank lista je spisak sa svim vašim pohranama, sve što trebate je kliknuti na DODAJ NA SHRANK LISTU ispod željenog proizvoda i on će biti pohranjen na vašem profilu. (Predhodno je potrebna prijava ili registracija profila)

U slučaju da primjetiti neželjenu zloupotrebu ili nepravilnost možete je prijaviti klikom na Moj profil > prijava nepravilnosti > kreiraj tiket

Akcija ispod 10 je pogodnost za sve SHRANK korisnike gdje možete kupiti svakodnevne proizvode za 10 (KM, €, HNK) ili ispod a većina proizvoda je i sa besplatnom dostavom.

Svoje narudžbe možete pratiti klikom na Moj profil > moje narudžbe ili moje digitalne narudžbe